Merry Cherry

I anledning af den danske spiritusfabrikant Cherry Heerings 150-års jubilæum i 1968 ville Peter F. Heering gerne give en gave til sine tætteste samarbejdspartnere. Ib Antoni fik idéen at kreere en bog, som skulle hylde omdrejningspunktet for Cherry Heering, nemlig Kirsebærret.

Historien bag Merry Cherry

Antoni kendte personligt Peter Heering, familien Heerings overhoved og ejer af Cherry Heering, som solgte kirsebærvin til stort set alle lande verden over.

Det var i forbindelse med Cherry Heerings 150-års jubilæums, at Peter Heering ønskede en smuk bog, som hyldede hele virksomhedens grundlag; Kirsebærret. Bogen blev brugt som en gave til Peter Heerings forbindelser i hele verden. Den har derfor aldrig været i handlen.

Antoni var således idémanden til selve historien og naturligvis manden bag alle bogens illustrationer og teksten blev forfattet af Henning Nystad.

Historien handler om kirsebærret Merry Cherry, der rejser verden rundt, altid med Stæren i hælene, som er dybt forelsket i det charmerende og feterede Kirsebær.

Dét, at bogen er lavet af af/til Cherry Heering er en meget underspillet detalje i denne bog. Den er lavet som en godnathistorie, og lavet utroligt smukt. Et universelt lille eventyr om uopnåelig kærlighed/håbløs forelskelse, som alle – ung som gammel – kan relatere til.

Det er en coffee table bog, hvor der ikke er blevet sparret på noget; Den er trykt på specielpapir, med ekstra guldfarve i trykket og et meget smukt etui.

Vi ønsker at genoptrykke bogen i samme kvalitet, med etui og det hele!